Սա ամենահզոր բնական հակաբիոտիկն է. այն վերացնում է ցանկացած վարակ օրգանիզմում


17:45 , 24 հունիս, 2019

Տոնիկ, որն ամրացնում է իմունային համակարգը, ունի հզոր հակավիրուսային և հակամիկրոբային հատկություններ, խթանում է արյան շրջանառությունը մարմնում:

Խորհուրդ ենք տալիս ձեռնոց կրել պատրաստման ընթացքում, հատկապես կծու պղպեղները մշակելիս:

Բաղադրիչները՝

Պատրաստումը՝

1. Խառնեք բոլոր բաղադրիչները՝ բացի քացախից:

2. Խառնուրդը լցրեք Մեյսոնի տարայի մեջ:

3. Մի քիչ խնձորի քացախ լցրեք և այն վրայից լցրեք: Բոլոր բաղադրիչները պետք է քացախով ծածկվեն:

4. Տարան փակեք և լավ թափահարեք:

5. Տարան պահեք սառը և չոր տեղում 2 շաբաթ՝ օրական մեկ անգամ թափահարելով:

6. 14 օր անց քամեք խառնուրդը:

7. Հեղուկը պահեք սաթի շշերով:

Խորհուրդներ՝

Միջոցի բաղադրիչներից սխտորը հզոր բնական հակաբիոտիկ է, որը վերացնում է վատ բակտերիաները և միկրոօրգանիզմները: Նաև օգնում է մեծացնել լավ բակտերիաների մակարդակը:

Սոխն ունի նման, բայց ավելի մեղմ ազդեցություն:

Ծովաբողկն արդյունավետ է խոռոչների և թոքերի համար, լավացնում է արյան շրջանառությունը:

Կոճապղպեղն ունի հզոր հակաբորբոքային հատկություններ՝ օգտակար մրսածության և տենդի դեմ: Նաև ասթմայի լավ կարգավորիչ է, իջեցնում է արյան բարձր ճնշումը:

Չիլի պղպեղը լավացնում է իմունային համակարգը:

Քրքումը մաքրում է վարակները, նվազեցնում է բորբոքումը, արգելափակում է քաղցկեղային բջիջների զարգացումը, կանխում է դեմենցիան:

Խնձորի քացախն ունի հզոր հակաօքսիդանտ, հակաբակտերիալ, հակասնկային և հակաբորբոքային հատկություններ: