Այս խխունջ-կարկանդակն առաջին իսկ կտորից գերեց ինձ․ ոչ միայն գեղեցիկ է, այլև արտակարգ համ ունի


21:45 , 18 հունիս, 2019

Բալով խխունջ-կարկանդակ՝ պարզ և վառ դեսերտ:

Բաղադրիչները՝

Պատրաստումը՝

1. Խառնեք ալյուրը, աղը և փխրեցուցիչը: Կարագը փափկեցրեք, խառնեք ալյուրին, ավելացրեք կեֆիրը և փափուկ խմոր ստացեք:

2. Սեղանի վրա ալյուր լցրեք, խմորը բացեք մոտ 5 մմ հաստությամբ: 20 х 8 սմ չափի կտորներ կտրեք, կենտրոնում առանց կորիզի բալի շարք շարեք, վրան վանիլինի խառնած շաքարավազ ցանեք, ծայրերն ամրացրեք:

3. Ստացված մասնիկները պտուտակաձև դրեք կարագ քսված կլոր ձևամանի մեջ: Թխեք 200 աստիճանի պայմաններում 40 րոպե: Երբ կարկանդակը սառչի, վրան շաքարի փոշի ցանեք: