Օգտակար խորհուրդներ շիլա պատրաստելու համար


16:40 , 14 հունիս, 2019

Շիլաներ եփելը մի ամբողջ գիտություն է։ Կախված ցանկությունից՝ կարող եք պատրաստել փխրուն, կպչող, ջրիկ և խյուսանման շիլաներ։

Փխրուն շիլաները (հնդկաձավար, բրինձ, գարեձավար, բլղուր) կարող են խավարտի դեր կատարել կամ աղցանների մեջ օգտագործվել: Կպչուն և ջրիկ շիլաները հիանալի նախաճաշ են համարվում: Վերջիններս առանձնանում են իրենց յուրահատուկ քաղցր համով:

Կախված ձավարեղենի և ջրի հարաբերակցությունից՝ շիլայի կազմությունը փոփոխվում է. օրինակ՝ կորեկաձավարի ջրիկ շիլա ստանալու համար պետք է 1։4 հարաբերակցություն, կպչող շիլայի համար` 1։3, իսկ փխրուն շիլա ստանալու համար` 1։1,5-2։

Inchpes-chisht-epel-shila-3

Խորհուրդներ