Հավի տնային ռուլետի բաղադրատոմս, որը երշիկի հրաշալի փոխարինիչ է:
Բաղադրիչները՝
Պատրաստումը՝
1. Հավի ֆիլեն մանր կտրտեք: Հեռացրեք ճարպը և միսը լցրեք խորը ամանի մեջ:
2. Ֆիլեի վրա համեմունքներ լցրեք՝ կարմիր պղպեղ, սև պղպեղ և աղ: Ավելացրեք ճզմած սխտոր, դոնդող և կտրտած կանաչի: Ամենը խառնեք:
3. Միսը դրեք եփելու տոպրակի մեջ, ռուլետ պատրաստեք: Ծայրերը սեղմակով ֆիքսեք:
4. Ռուլետը դրեք մինչև 180 աստիճան տաքացված ձեռոցը 50 րոպեով: Հետո թողե՝ք սառի և դրեք սառնարանը հենց տոպրակով առնվազն 3 ժամով: