Ելակով և շոկոլադով թխվածք. համեղ, հեշտ ու արագ


21:45 , 18 մայիս, 2019

Այսօր մեր ընթերցողների համար մի շատ համեղ թխվածքի բաղադրատոմս ենք

Պատրաստման եղանակը

1. Խառնեք ալյուրը, աղը, կակաոն և փխրեցուցիչը։

2. Փափուկ կարագը հարեք շաքարավազի հետ։

3. կարագին ավելացրեք ելակի օշարակը, ձվերը (հատ–հատ) և լավ հարեք։

4. Ավելացրեք թթվասերն ու խառնեք։

5. Ավելացրեք ալյուրի խառնուրդը և հարիչի դանդաղ ռեժիմով հարեք։ Լցրեք կոնյակը և կրկին խառնեք։

6. Ձևամանի մեջ կարագ քսեք և ալյուր ցանեք։ Լցրեք խմորը և վրան 20 ելակ դրեք։

7. Թխեք 170 աստիճան տաքացված ջեռոցում 65 րոպե (ընթացքում ստուգելով)։

8. Հանեք թխվածքը և թողեք հինգ րոպե մնա իր ամանի մեջ, հետո հանեք և դրեք ցանցի վրա, որ լավ սառչի։

9. Տեղափոխեք մատուցման ամանի մեջ և վրայից շարեք մնացած ելակները։

10. 20 գրամ շոկոլադը հալեցրեք և լցրեք ելակների վրա։ Մնացած շոկոլադը քերեք և քերուկով զարդարեք թխվածքը։

պատրաստել՝ ելակով և շոկոլադով։ Անպայման փորձեք այն, քանի դեռ ելակի սեզոնը չի ավարտվել։

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ