Բալով չիզքեյք՝ առանց թխելու


20:45 , 1 մայիս, 2019

Չիզքեյքն արդեն հասցրել է մեզ մոտ էլ ամենասիրված աղանդերներից դառնալ։ Այսօր առաջարկում ենք միասին բալի չիզքեյք պատրաստել։ Հիմքի համար վերցնենք սովորական թխվածքաբլիթներն ու անցնենք գործի։

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

Պատրաստման եղանակը

1. Մանրացրեք թխվածքաբլիթը և խառնեք հալած կարագի, վանիլային շաքարի և 2 ճաշի գդալ շաքարավազի հետ։

2. Այս զանգվածը լցրեք առանձնացող կողքերով ձևամանի մեջ (մինչև 25 սմ տրամագծով) և գդալով հարթեցրեք։

3. Դոնդողանյութը բացեք սառը ջրի մեջ և թողեք՝ ուռչի։ Կաթնաշոռը, վանիլինն ու 4 ճաշի գդալ շաքարավազը բլենդերով հարեք։ Զանգվածին աստիճանաբար ավելացրեք ուռած ժելատինը և յուղոտ հարած սերուցքը։

4. Պատրաստի միջուկը լցրեք ձևամանի մեջ՝ թխվածքաբլիթներով պատրաստված շերտի վրա և զարդարեք բալերով։

5. Բալի դոնդողը բացեք, ինչպես գված է տուփի վրա, թողեք՝ մի քիչ սառչի և լցրեք կաթնաշոռային զանգվածի վրա։

6. Չիզքեյքը դրեք սառնարան առնվազն 4-5 ժամով։