2 ճ/գ շաքարավազն ու սուրճը լցնում ենք եռացրած ջրի մեջ և անընդհատ խառնելով լուծում:
Պատրաստում ենք կրեմը: Ձվերը լավ հարում ենք, ավելացնում շաքարավազը, վանիլինն ու կակաոն և խառնում ենք: Այնուհետև գոլորշու վրա հալեցնում ենք, մինչև ստանանք համասեռ զանգված: Երբ կրեմը հովանա, ավելացնում ենք կարագը և խառնում:
Թխվածքաբլիթները թաթախում ենք սուրճի մեջ և շարում պոլիէթիլենային թաղանթով պատված ձևամանի մեջ:
Վրան լցնում ենք կրեմն ու տարածում:
Կրկին շարում ենք սուրճի մեջ թաթախված թխվածքաբլիթները:
Գործողությունները կրկնում ենք այնքան, մինչև բաղադրիչները վերջանան: Տորթը 12 ժամով տեղափոխում ենք սառնարան:
Այնուհետև զգուշությամբ շրջում ենք, վրան հալեցրած շոկոլադ լցնում և 1-2 ժամով տեղափոխում սառնարան:
Ահա և վերջ: