Լավաշով և պանրով թխուկ , որը հաստատ ձեզ դուր կգա։ Նրանում կարծես կատարյալ է ամեն բան՝ տեսքը, համը, գինը, պատրաստման ժամանակը։ Այս բաղադրատոմսը ժամանակակից կնոջ համար է, որը չունի շատ ժամանակ, բայց ցանկանում է համեղ կերակրել իր ընտանիքին կամ հյուրերին։
Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
Պատրաստման եղանակը
Քերեք պանիրը, լոլիկը օղակներով կտրատեք։Խառնեք ձուն և սերուցքը, ավելացրեք աղն ու պղպեղը։
Ջեռոցի թավային ձեթ քսեք։ Դրեք լավաշի շերտը։ Վրան սերուցքային խառնուրդից լցրեք։ Պանիր լցրեք, դրեք լոլիկի օղակները, ծածկեք լավաշի երկրորդ շերտով։ Կրկնեք, մինչև որ շերտերն ու մթերքները վերջանան։ Վերևի շերտի վրա էլ առատ սոուս լցրեք։
20 րոպե թխեք 180°С տաքացված ձեռոցում։ Տաք–տաք կտրատեք և մատուցեք։