Լավաշով և պանրով թխուկ. համեղ, գեղեցիկ, էժան և արագ


20:45 , 14 մարտ, 2019

Լավաշով և պանրով թխուկ , որը հաստատ ձեզ դուր կգա։ Նրանում կարծես կատարյալ է ամեն բան՝ տեսքը, համը, գինը, պատրաստման ժամանակը։ Այս բաղադրատոմսը ժամանակակից կնոջ համար է, որը չունի շատ ժամանակ, բայց ցանկանում է համեղ կերակրել իր ընտանիքին կամ հյուրերին։

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

Պատրաստման եղանակը

Քերեք պանիրը, լոլիկը օղակներով կտրատեք։

натереть сырнарезать помидоры

Խառնեք ձուն և սերուցքը, ավելացրեք աղն ու պղպեղը։яйца со сливками

Ջեռոցի թավային ձեթ քսեք։ Դրեք լավաշի շերտը։ Վրան սերուցքային խառնուրդից լցրեք։ Պանիր լցրեք, դրեք լոլիկի օղակները, ծածկեք լավաշի երկրորդ շերտով։ Կրկնեք, մինչև որ շերտերն ու մթերքները վերջանան։ Վերևի շերտի վրա էլ առատ սոուս լցրեք։сырный пирог

20 րոպե թխեք 180°С տաքացված ձեռոցում։ Տաք–տաք կտրատեք և մատուցեք։пирог из лаваша