Կոտլետներն ավելի փափուկ և համեղ կլինեն, եթե տապակելուց մեկ կամ կես ժամ առաջ դրանց վրա քացախ կամ բուսական յուղ քսեք:

Նույնը կարելի է անել նաև գրիլի համար նախատեսված մսի դեպքում:

Սակայն դա ամենը չէ։ Ֆարշի մեջ ավելացրեք շատ մանր կտրտած և մի փոքր տապակած սոխ ու հում կարտոֆիլ: Կարտոֆիլը և սոխը պետք է լինեն հավասար քանակությամբ:

Իսկ տապական պատրաստելիս առաջին պահին կրակը պետք է շատ ուժեղ լինի, այնուհետև կարելի է կամաց-կամաց իջեցնել այն:

Կիրառեք այս գաղտնիքը և կկարողանանք պատրաստել ամենահամեղ կոտլետները։