Հավը լվանում ենք և 2x2 չափի կտորների բաժանում, այնուհետև աղով և պղպեղով համեմում ենք։ Ավելացնում ենք ալյուրն ու լավ խառնում։ Թավայի մեջ 2 ճ/գ բուսայուղ ենք տաքացնում և ֆիլեն 5-7 րոպե տապակում։ Հանում ենք և տեղափոխում այլ ամանի մեջ։
Սխտորը կա՛մ ճզմում ենք, կամ էլ ոչ մեծ կտորների բաժանում։ Սոխը կիսաշրջանաձև կտրատում ենք։ Տաքդեղը բարակ կտրատում ենք: Լոլիկը կեղևահան ենք անում, ավելացնում 2 ճ/գ լոլիկի մածուկը և բլենդերով լոլիկի խյուս պատրաստում։
Սոխն ու սխտորը 4-5 րոպե տապակում ենք (այն թավայում, որում տապակել էինք ֆիլեն)։
Ավելացնում ենք տաքդեղը և 5 րոպե տապակում։
Այնուհետև ավելացնում ենք մի կողմ դրած ֆիլեն։ Այդ զանգվածին ավելացնում ենք լոլիկի խյուսը, հասցնում եռման աստիճանի և 20-25 րոպե շոգեխաշում։
Մատուցելիս կարող ենք վրան կտրատված կանաչի լցնել։