Ժուլիենի պատրաստման միակ և ճիշտ եղանակը․ բաղադրատոմս Ֆրանսիայից


09:36 , 13 փետրվար, 2019

Պատրաստման եղանակը

Հավի կրծքամիսը տապակել մինչև դարչնագույն դառնալը, այնուհետև պատրաստել սոխառած, վրան ավելացնել մանր կտրտած սունկ և կտրտած կիսաեփ հավի կրծքամիսը:

Ալյուրը լցնել տապակը, 1-2 րոպե հետո ավելացնել կարագը և կաթը, եփել 5 րոպե:

Ստացված զանգվածը լցնել հավի կրծքամսի և սնկի վրա, վրան քերել պանիրը: Դնել ջեռոցը 1800C տակ և թողնել 15 րոպե:

Պատրաստի ժուլիենը մատուցել տաք վիճակում: