Կտրատում ենք միսը խորանարդիկներով և տապակում ուժեղ կրակի վրա մոտ 10 րոպե:
Ավելացնում ենք մանր կտրատված սոխն ու գազարը և տապակում 10-15 րոպե:
Տեղափոխում ենք տապակած միսն ու բանջարեղենը կաթսայի մեջ, վրան լցնում 2,5-3լ սառը ջուր, համեմում աղով և եփում թույլ կրակի վրա 30-45 րոպե մինչև մսի եփվելը:
Այնուհետև ավելացնում ենք քերիչով անցկացրած լոլիկն ու մանր խորանարդիկներով կտրատված տաքդեղը, բրինձը և թողնում՝ եփվի 30 րոպե:
Բրնձի պատրաստ լինելուց 5 րոպե առաջ ավելացնում ենք ընկույզը, դափնու տերևները, ճզմած հատիկավոր սև պղպեղն ու ճզմած սխտորը:
Թողնում ենք՝ պատրաստի ապուրը հանգստանա 20 րոպե, որպեսզի համերը խառնվեն, և անցնում համտեսելուն: