09:33 , 6 փետրվար, 2019
Բաղադրիչներ
- խտացրած կաթ եփված - 200 գ
- կակաո - 1 ճ/գ
- շաքարավազ - 6 ճ/գ
- ջուր - 50 մլ
- կարագ - 100 գ
Պատրաստման եղանակը
Խտացրած կաթը, շաքարավազն ու կարագը մարմանդ կրակին տաքացնում ենք: Այս ընթացքում կակաոն լցնում ենք ջրի մեջ և լավ խառնում:
Կակաոյով զանգվածը լցնում ենք խտացրած կաթով զանգվածի մեջ և անընդհատ խառնելով եռացնում:
Ահա և վերջ:
Այս անգամ ստացանք ևս մեկ շատ համեղ ջնարակ։