Շերտավոր խմորը գրտնակում ենք։
Պատրաստում ենք եփովի կրեմը: Կարագը սենյակային ջերմաստիճանում ենք թողնում, որ հալչի։ Այլ ամանի մեջ հարում ենք ձվերը, շաքարավազն ու վանիլինը, մինչև զանգվածը սպիտակի։ Ավելացնում ենք կաթն ու դնում մարմանդ կրակին, որպեսզի եռա` ընթացքում անընդհատ խառնելով:
Շերտավոր խմորը 6 միանման մասերի ենք բաժանում և յուրաքանչյուրը շրջանաձև գրտնակում: Շերտը դնում ենք կարագապատ թավայի մեջ և 15 րոպե տապակում, ինչից հետո էլ շերտը հավասարեցնում ենք: Նույն կերպ վարվում ենք նաև մնուս շերտերի հետ: