Պատրաստում ենք կրեմը: Ամանի մեջ լցնում ենք ալյուրն ու շաքարավազը, ավելացնում ենք ձվի դեղնուցները, 4 ճ/գ կաթը և լավ հարում ենք: Մնացած կաթը տաքացնում ենք և կամաց-կամաց լցնում մեր ստացված զանգվածի մեջ: Կրեմը դնում ենք մարմանդ կրակին և խառնելով տաքացնում, մինչև թանձր զանգված ստանանք:
Պատրաստում ենք շոկոլադե եփովի խմորը: Ամանի մեջ լցնում ենք օսլան, կակաոն և շաքարավազը, այնուհետև ավելացնում ենք ջուրը և մարմանդ կրակին անընդհատ խառնելով եփում ենք: Այնուհետև ավելացնում ենք շոկոլադն ու կտրատած կարագը և կրկին լավ խառնում: Վերջում ավելացնում ենք ձվերը, բուսայուղն ու շաքարի փոշին, ինչպես նաև փխրեցուցիչի հետ մաղած ալյուրը:
Ձևամանները բուսայուղապատում ենք, կիսով չափ լցնում ենք խմոը, կրեմը և մի փոքր էլ խմոր: Թխում ենք 35 րոպե 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Ահա և վերջ: