Կարտոֆիլը լվանալ, չորացնել, առանց կեղևազրկելու վրան քսել ձիթայուղ և դնել 220 աստիճան տաքացրած ջեռոցը 40-50 րոպեով: Կարտոֆիլը պետք է ամբողջովին եփվի:
Հեռացնել տաք կարտոֆիլի վրայի շերտը, զգուշությամբ հանել միջուկը:
Խառնել ձուն, թթվասերը, քերած պանրի կեսը, կտրատած կանաչ սոխը, համեմել աղ և պղպեղով, այնուհետև ավելացնել կարտոֆիլի միջուկը և լավ խառնել:
Լցոնել կարտոֆիլը ստացված միջուկով, վրան շաղ տալ քերած պանիրը և տեղափոխել ջեռոց 10-15 րոպեով: