Տապակի մեջ 1 ճ/գ բուսայուղ ենք լցնում և մանր կտրատած սոխը մոտ 5 րոպե տապակում ենք, մինչև փափկի:
Ավելացնում ենք քարրին ու խառնելով տապակում ևս 1 րոպե:
Կրակից վերցնում ենք և լավ հովացնում: Դեղնուցները, մանանեխն ու կիտրոնահյութը լցնում ենք կաթսայի մեջ և ձեռքի հարիչով հարում մինչ համասեռ խառնուրդ ստանալը:
Հետո սկսում ենք հարիչով միջին ուժգնությամբ հարել ու ավելացնել աղը, պղպեղն ու բուսայուղը (բարակ շիթերով): Հարում ենք այնքան, մինչև խիտ սոուս ստացվի:
Ավելացնում ենք համեմի մանր կտրատած տերևները, սոխի ու քարրիի խառնուրդը և ևս մեկ անգամ հարում մինչ համասեռ զանգված ստանալը:
Սոուսը պատրաստ է, կարելի է պահել սառնարանում և օգտագործել ըստ պահանջի: