Տաք կաթի մեջ թրջում ենք հացերը:
Սնկերն ու սոխը մանր կտրատում ենք և տապակում մի քանի րոպե, ինչից հետո ավելացնում ենք թթվասերն ու կրկին մի քանի րոպե տապակում:
Մսերը, հացերը, կտրատած կանաչին աղում ենք, ավելացնում ձուն, աղը, պղպեղը, կաթը և լավ խառնում ենք: Թաց ձեռքերով մասերի ենք բաժանում:
Գնդերը լավ թաթախում ենք պաքսիմատի մեջ և մատներով մեջտեղում փորվածք անում: Յուրաքանչյուրի մեջ սունկ ենք լցնում:
Բույները տեղափոխում ենք նախօրոք 180 աստիճան ջեռոցն ու թխում 30 րոպե:
15-20 րոպե անց սնկերի վրա պանիր ենք քերում:
Ահա և վերջ: