08:45 , 23 հունվար, 2019
Բաղադրիչներ
- կարտոֆիլ - 500 գ
- ալյուր - 60 գ
- մաղադանոս - 6 ճյուղ
- աղ - 1 պտղունց
- սխտոր - 1 պտղունց
- կաթ - 50 մլ
- սև պղպեղ - ըստ ճաշակի
- փխրեցուցիչ - 1 թ/գ
- ֆետա պանիր - 125 գ
- ձու - 1 հատ
Պատրաստման եղանակը
Կարտոֆիլը եփում ենք, կեղևազրկում և անցկացնում քերիչով: Ավելացնում ենք ալյուրը, փխրեցուցիչը, աղը և լավ խառնում ենք: Այնուհետև լցնում ենք կաթն ու ձուն և զանգվածը լավ խառնում ենք: Ավելացնում ենք քերած կարտոֆիլը, կտրատած մաղադանոսը, ֆետան և խառնում ենք:
Խմորից օլադի ենք ձևավորում, լցնում ենք բուսայուղապատ թավայի մեջ և 2 կողմից տապակում:
Ահա և վերջ:
Համեղ օլադի, որը կդառնա ձեր փոքրիկների սիրելի ուտեստը։