Ժելատինը խառնում ենք ջրի հետ ըստ փաթեթի վրա գրված ցուցումների։ 40-60 րոպե հետո տաքացնում ենք այն, բայց չենք եռացնում: Ժելատինը պետք է ամբողջությամբ լուծվի։ Այնուհետև սառեցնում ենք։
Ձվերով, շաքարավազով, սոդայով և ալյուրով խմոր ենք հունցում բիսկվիթի համար։
Ստացված խմորը լցնում ենք ձևամանի մեջ և դնում ենք ջեռոցի մեջ:
Բիսկվիթը թխում ենք 15 րոպե 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում: Սառած բիսկվիթը 1,5x1,5 չափի քառակուսիների ենք բաժանում։ Նարինջներն ու մանդարինները կեղևազրկում ենք։ Մանդարինները մաքրում ենք, իսկ նարինջները շրջանաձև կտրատում։ Անանասն ու բանանը խորանարդաձև կտրատում ենք։
Թթվասերը շաքարավազի հետ հարում ենք, ավելացնում ենք վանիլինը և սառած ժելատինը, լավ խառնում ենք, եթե ժելատինը ճիշտ չափով ենք խառնել,10 րոպեից կրեմը կսկսի սառել, այնպես որ ամեն ինչ շատ արագ պետք է անենք։
Մրգերը բացվող (հանվող) ձևամանի մեջ գեղեցիկ դասավորում ենք։
Ավելացնում ենք բիսկվիթի կեսը։
Մրգերը դնում ենք բիսկվիթի կտորների վրա` վրայից կրեմ ենք լցնում, այնուհետև դնում ենք բիսկվիթի մյուս մասը և մրգերը, և կրկին վրան կրեմ ենք լցնում։
Տորթը սննդային փաթեթով ծածկում ենք և տեղափոխում սառնարանը (տորթը գիշերը սառնարանում պետք է մնա)։ Հաջորդ օրը տորթը զգուշորեն ձևամանից ափսեի մեջ ենք տեղափոխում։ Տորթի կտորները հավասար են, բիսկվիթը ներծծված է կրեմով, նուրբ է։ Շաքարավազի քանակությունը տորթի մեջ շատ չէ, այնպես որ մրգերի քաղցրությունը տեղին է։
Բարի ախորժակ։