Պատրաստում ենք բիսկվիթները: Դեղնուցներն առանձնացնում ենք սպիտակուցներից: Սպիտակուցները շաքարավազի հետ լավ հարում ենք, այնուհետև հատ առ հատ ավելացնում դեղնուցները:
Կեֆիրն ու կակաոն խառնում ենք, լցնում խմորի մեջ, ինչից հետո էլ ավելացնում ենք փխրեցուցիչի և աղի հետ մաղած ալյուրը:
Ձևամանը բուսայուղապատում ենք, վրան ալյուր ենք ցանում, լցնում ենք խմորի կեսը և 35 րոպեով տեղափոխում նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը: Այնուհետև թխում ենք երկրորդ խմորը (բաղադրիչների նշված քանակությունից ստացվում է 2 բիսկվիթ, սակայն ցանկության դեպքում կարող ենք պատրաստել 1-ը և բաժանել 2 մասի):
Գետնանուշը թավայի մեջ մի փոքր տաքացնում ենք, կրեկերը՝ մանրացնում, բայց փշրանքների չենք վերածում:
Կրեկերները, գետնանուշը և եփած խտացրած կաթը խառնում ենք:
Պատրաստում ենք կրեմը: Սերուցքն ու խտացրած կաթը լավ հարում ենք:
Առաջին բիսկվիթի վրա լցնում ենք գետնանուշով զանգվածը, վրան լցնում կրեմը և դնում երկրորդ բիսկվիթը:
Այնուհետև կրեմապատում ենք նաև տորթի կողքերը:
Շոկոլադը հալեցնում ենք և լցնում տորթի վրա: Ցանկության դեպքում զարդարում ենք և տորթը 2 ժամով տեղափոխում սառնարան:
Ահա և վերջ: