Իսկ Դուք փորձե՞լ եք առանց ձվի բեզե պատրաստել


12:30 , 11 նոյեմբեր, 2018

Բաղադրիչներ

Պատրաստման եղանակ

  1. Կտավատի սերմերի վրա սառը ջուր ենք լցնում, դնում կրակին և հասցնում եռման: Այնուհետև մարմանդ կրակին սերմերը եփում ենք ևս 1 ժամ: Զանգվածն անցկացնում ենք մարլյայով, հովացնում և 2 ժամով տեղափխում սառնարան:
    beze-aranc-dzvi
  2. Սառը զանգվածի մեջ լցնում են քկիտրոնի աղն ու քացախը և լավ հարում: Այնուհտետև ավելացնում ենք վանիլինինը և շաքարավազը ու ևս 10 րոպե հարում:
    Բեզեն շրջանաձև լցնում ենք յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ:
    beze-aranc-dzvi
  3. Թխում ենք նախօրոք 85 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 1 ժամ, ինչից հետո ջեռոցի ջերմաստիճանը հասցնում ենք 100-ի և թխում ևս 1 ժամ:
    beze-aranc-dzvi
  4. Վայելում ենք:
    beze-aranc-dzvi