Երբևէ լիկյոր «Բեյլիզ» պատրաստե՞լ եք տան պայմաններում. անչափ համեղ լիկյորը կզարդարի ձեր տոնական սեղանները


10:11 , 25 հոկտեմբեր, 2018

Բաղադրիչներ

  • կոնյակ - 250 մլ
  • խտացրած կաթ - 150 գ
  • սերուցք մինչև 20% յուղայնությամբ - 300 մլ
  • սուրճ սև - 3 ճ/գ
  • վանիլին - 2 պտղունց

Պատրաստման եղանակը

Սերուցքն ու խտացրած կաթը խառնում ենք։
լիկյոր-բեյլիզ-3
Ավելացնում ենք կոնյակը։
լիկյոր-բեյլիզ-4
Ավելացնում ենք սուրճը։
լիկյոր-բեյլիզ-5
Ավելացնում ենք 1 պտղունց վանիլինն ու խառնում ենք։
լիկյոր-բեյլիզ-6
Լիկյորը լցնում ենք գեղեցիկ շշի մեջ։
լիկյոր-բեյլիզ-7