Ամենահամեղ տորթը` «Սվետլանան», առանց ջեռոցի մեջ թխելու. այն կարող է պատրաստել ցանկացած տնային տնտեսուհի


20:45 , 22 հոկտեմբեր, 2018

Բաղադրատոմս

Թխվածքաբլիթի համար

Կրեմի համար

Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել խմորի բոլոր բաղադրիչները և բաժանել ստացված խմորը 8 մասի:
  2. Բացել յուրաքանչյուր կտորը թավայի չափով և «տապակել» 2 կողմից 1-ական րոպե:
  3. Կտրատել չորացած հատվածները, սակայն չթափել: Դրանք դեռ անհրաժեշտ են վրան լցնելու համար:
  4. Կրեմի պատրաստման համար խառնել կրեմի բոլոր բաղադրիչները՝ բացի կարագից և դնել մարմանդ կրակի վրա:
  5. Անընդհատ խառնել:
  6. Հանել կրակից և կամաց-կամաց տաք կրեմի մեջ կարագ ավելացնել, լավ խառնել:
  7. Խմորի վրա քսել գոլ կրեմը և վրան լցնել խմորի մանրացրած չոր մասերը: Տորթը թողնել սենյակային ջերմաստիճանի պայմաններում 1 ժամ, հետո դնել սառնարան:

Բարի ախորժակ