Արտակարգ նրբաբլիթներ՝ փոքրիկ գաղտնիքով․ բաղադրատոմս, որից օգտվում եմ արդեն մի քանի տարի. նույնիսկ առաջինը անհաջող չի ստացվում


00:15 , 14 հոկտեմբեր, 2018

Արտակարգ նրբաբլիթներ՝ փոքրիկ գաղտնիքով․ բաղադրատոմս, որից օգտվում եմ արդեն մի քանի տարի. նույնիսկ առաջինը անհաջող չի ստացվում:

Բաղադրամասերը

Պատրաստումը

Բլենդերով կամ հարիչով ձվերը հարեք, աստիճանաբար ավելացրեք շաքարը, աղն ու վանիլային շաքարը։

Չդադարեցնելով հարելը՝  լցրեք կաթն ու ջուրը, աստիճանաբար  ավելացրեք ալյուրն ու  օսլան։

Կարագը հալեցրեք ջրային բաղնիքեւմ, լցրեք խմորի մեջ, լավ խառնեք, բարակ շիթով լցրեք եռացրած ջուրը։

Թողեք կես ժամ հանգստանա, ու կարող եք թխել։

Նրբաբլիթներն անչափ նուրբ ու բարակ են, միաժամանակ լավ են պահպանում ձևն ու չեն փխրվում։ Նրբաբլիթները կարող եք մատուցել մեղրով, մուրաբայով, հատկապես՝ ելակի  մուրաբայով։ Բաղադրատոմսը  մի մոռացեք, եթե ուզում եք ուրախացնել տնեցիներին։