Պատրաստման եղանակը՝
1.Ջեռոցը 180 աստիճան տաքացրեք: Տխիլը ջեռոցում չորացրեք 8-10 րոպե:
2.Տխիլը մաքրեք ձեռքով կամ սրբիչով, մանր կտրատեք, վաֆլին նույնպես կտրատեք:
3.Վաֆլին և տխիլը խառնեք իրար, ավելացրեք նուտելլան և ձեռքերով ամրացրեք:
4. 1 թեյի գդալ շոկոլադե զանգվածից գնդեր պատրաստեք, եթե զանգվածը շատ ջրիկ է, ապա դրեք սառցարանը՝ 15-20 րոպե:
5. Պատրաստի գնդակները դրեք սառնարան 45 րոպե:
6.Շոկոլադը եռացող ջրի վրա հալեցրեք, սառեցրեք, հետո ամեն շոկոլադե գնդակը ընկղմեք դրա մեջ: Կոնֆետները պետք է հովանան, այնուհետև կարող եք մատուցել: