Տարայի մեջ ենք լցնում ձուն, շաքարավազը, վանիլինը, աղը և մի քիչ հարում ենք։ Ավելացնում ենք թեթևակի տաքացրած կաթը և հարում։
300 գ ալյուրը խառնում ենք խմորիչի հետ և ավելացնում մնացած զանգվածին, այնքան ենք խառնում, մինչև համասեռ զանգված ստանանք։
Ավելացնում ենք փափկեցրած կարագը և այնքան ենք խառնում, մինչև համասեռ զանգված ստանանք։
Խմորի վրա թեթևակի ալյուր ենք ցանում և հունցում` աստիճանաբար ավելացնելով մնացած ալյուրը։ Խմորը պետք է շատ փափուկ լինի, այն կարող է ձեռքերին կպչող խմոր լինել։ Մոտավորապես 450 գ ալյուր է հարկավոր` կախված խմորի պնդությունից։ Փափուկ խմորով մի քիչ դժվար է աշխատել, սակայն շատ ալյուր չենք ավելացնի, որպեսզի մեր բուլկիներն ավելի համեղ և ուռուցիկ լինեն։ Խմորը դնում ենք ամանի մեջ և 30-60 րոպեով տեղափոխում տաք տեղ, որպեսզի խմորը 2-3 անգամ չափերով մեծանա։
Միջուկի համար շաքարավազը դարչնի հետ խառնում ենք։
Խմորը դնում ենք սեղանի վրա (անհրաժեշտության դեպքում ալյուր ցանում)։ Մոտավորապես 5-7 մմ հաստությամբ շերտ ենք բացում (38x48)։ Եզրերը մատերով հավասարեցնում ենք, որպեսզի հավասար ուղղանկյուն լինի։
Շերտի վրա կարագ ենք քսում, վրան դարչին ենք ցանում և հավասարապես տարածում, միայն եզրից մի քանի սանտիմետր շերտ ենք թողնում ազատ։
Փաթաթում ենք ռուլետի տեսքով, որքան հնարավոր է ձիգ։ Այնուհետև ռուլետը 12 մասի ենք բաժանում` յուրաքանչյուրը 4 սմ։ Որպեսզի շերտերը չճզմենք, կարող ենք թելով կտրել բուլկիները։
Բուլկիները տեղափոխում ենք յուղաթղթով պատված տապակի մեջ` կտրած մասով դեպի վերև։ 20-40 րոպեով տաք տեղ ենք տեղափոխում տապակը։ Բուլկիները պետք է չափերով լավ մեծանան։
Այնուհետև տապակը տեղափոխում ենք մինչև 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ և մոտավոր 20-25 րոպե թխում, մինչև թեթևակի կարմրեն։
Մինչև բուլկիները թխվում են, պատրաստենք օշարակը։
Մասկարպոնեն, շաքարի փոշին և սերուցքը դնում ենք ամանի մեջ և մի քիչ հարիչով հարում։ Պատրաստի բուլկիները ջեռոցից հանում ենք։
Եվ անմիջապես, առանց հապաղելու բուլկիները պատում ենք կրեմով։
Բուլկիները կարող ենք անմիջապես մատուցել տաք վիճակում, ինչպես մատուցում են «Սինաբոն»-ում, բայց սառած վիճակում նույնպես այս բուլկիները շատ համեղ են։