Life.panorama.am-ը գրում է․
Այս բաղադրատոմսը շատ տարածված է Ճապոնիայում: Բազմաթիվ ճապոնուհիներ օգտվում են այս մեթոդից՝ մաշկի մեռած բջիջները հեռացնելու, մանր կնճիռները հարթելու և մաշկի սև բծերից ու ակնեից ազատվելու համար:
Սափրվելու համար նախատեսված մածուկի վրա (1 ճաշի գդալ ) հարկավոր է կերակրի սոդա ավելացնել (կես թեյի գդալ) և լավ խառնել, ստացված զանգվածը դնել մի կողմ:
Այնուհետև պետք է առանձին կաթսայի մեջ մի փոքր ջուր եռացնել, ավելացնել չորացրած երիցուկի ծաղիկներ, կաթսան հանել կրակից, դնել սեղանին, գլխին սրբիչ գցել և դեմքը պահել կաթսայից դուրս եկող գոլորշու վրա՝ 5-7 րոպեի չափ:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ