Հրաշալի թխվածքաբլիթներ, որոնց համը պարզապես անփոխարինելի է։
Բաղադրիչներ՝
Պատրաստումը՝
Կարագը հալեցնել, խառնել կաթնաշոռի, ձվի և ալյուրի հետ, ավելացնել փխրեցուցիչ, հունցել խմորը (այն պետք է լինի փափուկ, պինդ․ ալյուրի մասին չմոռանաք)։
Թողեք խմորը սառնարանում 30 րոպե։
Բացել խմորը 0,5 սմ հաստությամբ, կտրատել շրջանաձև։
Շրջանի մի կեսին շաքարավազ շաղ տալ և մյուս կեսը ծալել վրան, ապա կիսաշրջանի մի կեսին կրկին շաքարավազ շաղ տալ և դարձյալ ծալել ու վերջում վրան կրկին շաքարավազ ցանել:
Դնել թխելու համար նախատեսված թղթի վրա։
Թխել 200 աստիճանի տակ մոտավորապես 15 րոպե։