11:40 , 2 սեպտեմբեր, 2018
Պատրաստման եղանակ
- Կիտրոնները եռացնում ենք այնքան, մինչև կարողանանք հեշտությամբ փայտիկը մեջը մտցնենլ։ Վերջիններս կտրում ենք, կորիզները հանում և հովացնում։

- Այնուհետև կեղևով լցնում ենք բլենդերի մեջ և մանրացնում։

- Շաքարավազն ու ջուրը դնում ենք մարմանդ կրակին և եփում, մինչև համասեռ զանգված ստանանք։ Այս ամենից հետո ավելացնում ենք կիտրոնները և եփում։

- Ահա և վերջ։ Համեղ ջեմը պատրաստ է:

Իսկ Դուք երբևէ կիտրոնի ջեմ պատրաստե՞լ եք