Այս կարկանդակը ես ընտանիքիս անդամների համար թխում եմ յուրաքանչյուր հանգստյան օր։ Դուք նույնպես փորձեք։ Այն անկրկնելի է։
Արագ և համեղ կարկանդակ։ Բաղադրատոմս։
Բաղադրիչներ՝
Միջուկ
Պատրաստման եղանակը
Հունցում ենք խմոր։ Թողնում ենք, որ այն սառչի 10 րոպե։ Այդ ընթացքում պատրաստում ենք միջուկը․ կտրում ենք սոխը և խառնում այն ֆարշի հետ։ Ավելացնում ենք համեմունքներ և աղ։ Լցնում ենք ամանի մեջ խմորի կեսը։ Տեղադրում ենք միջուկը։ Ծածկում ենք խմորը երկրորդ կեսով։ Թխում ենք մոտավոր 50 րոպե 170 աստիճանի տակ։
Բարի ախորժակ։