09:57 , 24 օգոստոս, 2018
Բաղադրիչներ
- կարագ - 200 գ
- կաթի փոշի - 200 գ
- կակաո - 3 ճ/գ
- շաքարավազ - 250 գ
- շաքարի փոշի - 5 ճ/գ
- ջուր - 100 մլ
Պատրաստման եղանակը
Ջուրն ու շաքարավազը հասցնում ենք եռման, ավելացնում ենք կարագը և խառնում այնքան, մինչև զանգվածը թանձրանա: Կաթի փոշին խառնում ենք կակաոյի հետ և լցնում զանգվածի մեջ:
Գնդիկներ ենք ձևավորում:
Թաթախում ենք սկզբում շաքարի փոշու, այնուհետև՝ կակաոյի մեջ:
Ահա և վերջ:
Համեղ տրյուֆել, որը պետք է վայելենք մեկ բաժակ սուրճով։