09:59 , 10 օգոստոս, 2018
Պատրաստման եղանակը
Հավի մսով աղցանի պատրաստման համար անհրաժեշտ գազարը և տաքդեղը կտրատում ենք ձողիկներով:
Մանրացնում ենք հավի կրծքամիսը և տապակում բուսայուղով պատված թավայում մինչև եփվելը և թեթևակի կարմրելը:
Խառնում ենք տապակված հավի կրծքամիսը կտրատված բանջարեղենների հետ, վրան ճզմում սխտորը, համեմում աղ և պղպեղով: Ստացված զանգվածը լավ խառնում ենք թթվասերով:
Գազարով և հավի մսով աղցան, որի պատաստումը Ձեզնից կխլի ընդամենը 20 րոպե: Կարելի է համեմել ինչպես մայոնեզով, այնպես էլ թթվասերով: