Շատ համեղ և օգտակար ամառային ուտեստ․ թթվասերով սմբուկի ռուլետների բաղադրատոմս


14:50 , 9 օգոստոս, 2018

Բաղադրությունը՝ 

Պատրաստման եղանակը՝ 

  1. Սմբուկները լվանալ,մաքրել, բարակ շերտերի բաժանել, տապակել, շարել անձեռոցիկի վրա.
  2. Առանձին ամանի մեջ խառնել թթվասերը, մածունը, կաթնաշոռը, ծեծած սխտորը, մանրացրած ընկույզը, մանր կտրատած սամիթը, համեմել աղով:
  3. Ստացված լցոնը գդալով դնել սմբուկի շերտի մի եզրին և փաթեթել: 
  4. Ձևավորման համար կարող եք օգտագործել ընկույզ, նռան հատիկներ: