15:10 , 2 օգոստոս, 2018
Life.panorama.am-ը գրում է.
Տանը պատրաստված ազնվամորու պաղպաղակը հիասքանչ համ ունի: Մատուցելուց առաջ դրա վար կարելի է շաղ տալ մանրացված ընկույզ:
Անհրաժեշտ բաղադրիչներ.
- 200 գրամ ազնվամորի
- 100 գրամ շաքարի փոշի
- 250 միլիգրամ սերուցք (20%)
Պատրաստման եղանակը
- Ազնվամորին լվանալ և չորացնել:
- Հատապտուղները բլենդերով հարել շաքարի փոշու հետ և անցկացնել մաղով:
- Ստացված զանգվածը խառնել սերուցքի հետ և լցնել պաղպաղակ պատրաստելու սարքի մեջ: Պատրաստել՝ ըստ սարքի ցուցումների:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ