Life.panorama.am-ը գրում է.
Ներկայացվող սննդակարգի ամենակարևոր բաղադրիչը հնդկաձավարով շիլան է, որը պատրաստելու համար հարկավոր է երեկոյան 1 բաժակ հնդկաձավարի վրա երկու բաժակ եռացրած ջուր լցնել և շատ քիչ աղ, իսկ առավոտյան ջուրը դատարկել, շիլան ուտել՝ 1 տոկոս յուղայնությամբ կեֆիրի հետ:
Օրվա ընթացքում հարկավոր է 2 լիտր ջուր խմել, մրգերից ուտել միայն խնձոր, իսկ քնելուց 5 ժամ առաջ ոչինչ չուտել:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ