13:33 , 18 հուլիս, 2018
Բաղադրիչներ
- հավի կրծքամիս - 400 գր
- ոլոռ կանաչ պահածոյացված - 320 գր
- պղպեղ բուլղարական - 1 հատ
- վարունգ - 2 հատ
- մայոնեզ - 200 գր
- սոխ - ըստ ճաշակի
- վարունգ մարինացված - 3 հատ
Պատրաստման եղանակ
Հավի կրծքամիսը եփում ենք։
Հավի կրծքամիսը խորանարդաձև կտրատում ենք։
Սոխը մանր կտրատում ենք։
Մարինացված վարունգը խորանարդաձև կտրատում ենք։
Թարմ վարունգը նույնպես խորանարդաձև կտրատում ենք։
Աղցանամանի մեջ լցնում ենք պահածոյացված կանաչ ոլոռը, եգիպտացորենն ու մանր կտրատած բուլղարական պղպեղը։
Այնուհետև ավելացնում ենք սոխն ու վարունգները և աղով համեմում ենք։
Ավելացնում ենք մայոնեզն ու լավ խառնում ենք։
Համեղ աղցանը պատրաստ է։
Հավի մսով ու բանջարեղենով աղցանը թեթև, բայց միևնույն ժամանակ շատ հագեցնող է։