Պատրաստում ենք կարկանդակի խմոր՝ անչափ արագ և հեշտ. մինչև կարտոֆիլը եփվի, խմորն արդեն պատրաստ է լինում


15:06 , 7 հուլիս, 2018

Կարկանդակի համար նախատեսված այս խմորը շատ արագ է ստացվում:

Բաղադրությունը

Պատրաստման եղանակը

Բոլոր բաղադրիչները, բացի թթխմորից, լցնել իրար վրա, լավ խառնել, վրան լցնել ջրով բացած թթխմորը և կրկին խառնել, այնուհետև ավելացնել ջուրը և խառնել այնքան, մինչև ստացվի միաձույլ զանգված և ալյուրի գնդիկներ չմնան:

Խմորը ծածկել, թողնել 10 րոպե:

Ցանկալի է, որ խմորը դրված լինի տաք տեղում:

Բարի ախորժակ: