Բոլորն են սիրում ուտել թարմ հաց՝ փափուկ և խրթխրթան կողքերով։ Սակայն հացը շատ շուտ է կորցնում թարմությունը, և արդեն հաջորդ օրն այն ուղղակի անհնար է լինում ուտել։ Մի շտապեք աղբը նետել այդ հացը, քանի որ այսօր ձեզ ենք առաջարկում մի հրաշալի տարբերակ, որը հաշված րոպեների ընթացքում կվերադարձնի հացի թարմությունը։
Գաղտնիքն այն է, որ ջուրը, որը ներծծվում է հացի մեջ, ջեռոցի մեջ վերածվում է գոլորշու և հացը նորից փափուկ դարձնում։ Հացը դառնում է բուրավետ, փափուկ և խրթխրթան կողքերով՝ ոչնչով չտարբերվելով թարմ հացից։