Շամպինիոնով ժուլիենը շատերն են սիրում. սովորեք պատրաստելու ճիշտ եղանակն ու գոհացրեք ձեր հյուրերին


09:40 , 13 հունիս, 2018

«Ժուլիեն» բառը ֆրանսիական խոհանոցի տերմին է, նշանակում է մթերքը նախնական մշակման համար կտրատելու եղանակ: Այսօր ժուլիեն ասելով հասկանում ենք փոքր բաժիններով պանրով ու սնկով կերակրատեսակ:
Ժուլիենի մեջ ավելացվում են տարբեր բաղադրիչներ՝ հավի միս, ծովամթերք, բանջարեղեն, տարբեր համեմունքներ, սակայն հիմնական բաղադրիչները մնում են սունկը, գլուխ սոխը, սերուցքային սոուսն ու պանիրը։