Life.panorama.am-ը գրում է.
Կան մթերքի որոշ տեսակներ, որոնք կարելի է ուտել նույնիսկ ուշ երեկոյան՝ չմտահոգվելով ավելորդ կիլոգրամների մասին: Պարզապես դրանք ոչ թե տապակած, այլ շոգեխաշած կամ եփած պետք է լինեն:
Հնդկահավի կամ հավի միսը ոչ միայն չի գիրացնում, այլև դյուրամարս է: Ուշ երեկոյան մի կտոր եփած թռչնամիսը ստամոքսը չի «ծանրացնի» :
Կարելի է ուտել նաև կաթնամթերք՝ ցածր յուղայնությամբ կաթնաշոռ, յոգուրտ: Դրանք ոչ միայն կշտացնում են, այլև օգտակար են:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ։