Պատրաստում ենք շատ համեղ մսով լցոնած կարտոֆիլ


12:19 , 5 հունիս, 2018

Բաղադրիչները

Պատրաստումը

Կարտոֆիլի կեղևը մաքրեք և մեջտեղից կտրեք:

Դրեք ջրով կաթսայի մեջ թող կիսաեփ եփվի:

Մսի ֆարշին ավելացրեք մանրացված սոխը, աղը, սև պղպեղը: 

Կարտոֆիլի մեջ փոսիկ բացեք և  լցրեք ֆարշը:

Առանջին ափսեի մեջ միասին խառնած թթվասերը, հալեցրած կարագը,  տոմատի մածուկը բացեք ջրով և լցրեք վրան:

Այն կարող եք պատրաստել մեկ ամբողջական կարտոֆիլով՝ ներսից զգուշորեն անցք բացելով:

Եփեք ջեռոցում 180 աստիճան ջերմությամբ: