Պատրաստում ենք խմորը, որի համար ալյուրն անցկացնում ենք մաղով, ապա ավելացնում ենք կակաոյի փոշին ու սոդան:
Կարագը հալեցնում ենք, ապա թողնում ենք, որ սառչի:
Առանձին տարայի մեջ լցնում ենք ձուն, ապա ավելացնում ենք շաքարավազը:
Զգուշորեն հարում ենք: Այդ ընթացքում ձվի զանգվածը պետք է մոտ 2 անգամ շատանա:
Ձվի զանգվածին ավելացնում ենք հալեցրած կարագը:
Ավելացնում ենք կեֆիրն ու լավ հարում ենք:
Խմորի հեղուկ զանգվածին կամաց-կամաց ավելացնում ենք չոր բաղադրիչների զանգվածն ու խառնում ենք:
Ձևամանը պատում ենք յուղաթղթով, ապա լցնում ենք խմորն ու 30 րոպե թխում 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Պատրաստ լինելուց հետո յուղաթուղթը զգուշորեն հեռացնում ենք:
Արդեն սառած բիսկվիթային խմորաշերտը բաժանում ենք երկու կամ չորս մասի:
Շերտերից յուրաքանչյուրը պատում ենք օշարակով:
Պատրաստում ենք կրեմը, որի համար փափկած կարագն ու խտացրած կաթը հարում ենք։
Բիսկվիթային շերտերից յուրաքանչյուրը և տորթի կողային հատվածները պատում ենք կրեմով։
Տորթը զարդարում ենք հալեցրած շոկոլադով ու խմորի փշրանքներով։