Այս մսից ավելի համեղ միս դուք երբեք չեք փորձել. հրաշք մսի վրացական բաղադրատոմս


06:45 , 27 մայիս, 2018

Ոչ ոքի համար գաղտնիք չէ, որ վրացական խոհանոցը ամենահամեղ խոհանոցներից մեկն է: Այս մսի պատրաստման եղանակը ամենահամեղն է, որ երբևիցե կարող եք պատրաստել: Սա ամենահեշտ բաղադրատոմսն է, որը կարող եք պատրաստել: 

Սա պատրաստելու համար կարող եք օգտագործել տարբեր տեսակի միս, ինչպես խոզ, նապաստակ, հավ և այլն:

Related image

Որպեսզի պատրաստեք սա ձեզ անհրաժեշտ է՝

Միս-1կգ

Մեղր-2թ.գ

Թթվասեր-1թ.գ

Աղ, սև պղպեղ և այլ տեսակի համեմունք

Թարմ կանաչեղեն.

Image result for beef tenderloin

 Կտրեք միսը: Այն կարող եք կտրել մեծ կամ փոքր, ըստ ձեր ճաշակի:

Կանաչին կտրեք և խառնեք մսին: Վրան ավելացրեք լիմոնի հյութ և մեղր: Աղով համեմեք և խառնեք: Դրեք սառնարանի մեջ 2-3 ժամ, որպեսզի այն սառի: 

Հանեք այն սառնարանից, ավելացրեք սմետան և լավ խառնեք: 

Միսը դրեք լավ տաքացրած ջեռոցի մեջ և թողեք 45-60 րոպե: Մսի եփման ժամանակը կախված է ձեր ջեռոցից: Եթե արյունտ միս եք սիրում, ուրեմն միսը պետք է ավելի քիչ ժամանակում եփել:

Պատրաստի միսը կարող եք մատուցել բրնձի, կարտոֆիլի հետ: