Այսօր ձեզ ենք ներկայացնում մի շատ փափուկ կաթնաշոռային դեսերտ։ Այն շատ հեշտ է պատրաստվում և շատ դժվար է այսպիսի քաղցրավենիքից խուսափելը։ Այն կարելի է պատրաստել, երբ ձեր հյուրերն առանց զգուշացնելու են եկել։
Ձեզ հարկավոր կլինի ընդամենը 30 րոպե այն պատրաստելու համար։ Այնպես որ, անպայման գրեք ձեզ մոտ այս հրաշալի բաղադրատոմսը։
Բաղադրիչներ՝
Ահա թե ինչպես կարելի է այն պատրաստել
Հարեք ձուն շաքարի հետ։ Զանգվածը պետք է բաց գույն ստանա, իսկ շաքարն ամբողջովին պետք է հալվի։
Ավելացրեք ձվերին թթվասեր, կաթնաշոռ և հալեցրած կարագ, սոդա և աղ։
Բոլորը լավ խառնեք, իսկ հետո հարեք այն բլենդերով մինչև միատարր զանգված ստանալը։
Ավելացրեք ալյուր և նորից լավ խառնեք։
Լցրեք խմորը ֆորմայի մեջ, պատեք խոհանոցային թղթով, դրեք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը՝ թխելով 30 րոպե։
Թխելուց հետո թողեք՝ թխվածքը սառչի սկզբից ֆորմայի մեջ, իսկ հետո՝ սրբիչի վրա։