Խորը տարայի մեջ լցնում ենք տաք կաթը։
Խմորիչը լցնում ենք կաթի մեջ։
Ավելացնում ենք շաքարավազի մի մասն ու 1 ճ/գ ալյուրը, թեթևակի խառնում ու 5 րոպե թողնում ենք, որ հանգստանա։
Առանձին տարայի մեջ ձուն թեթևակի հարում ենք։
Կաթի ու խմորիչի զանգվածին ավելացնում ենք մնացած շաքարավազն ու ձվային զանգվածը և խառնում ենք։
Ավելացնում ենք փափկած կարագի ու ալյուրի մի մասը։
Փորձում ենք խմոր ստանալ՝ աստիճանաբար ավելացնելով ալյուրը։
Երբ խմորն արդեն պատրաստ կլինի, այսինքն՝ չի կպչի ձեռքերին, ավելացնում ենք մնացած կարագը։
Խմորը տրորում ենք 5 րոպե,0 մինչև կարագը ներծծվի, որից հետո ծածկում ենք ու 3-6 ժամ թողնում սառնարանում։