11:16 , 3 մարտ, 2018
Բաղադրությունը
- կաթ - 3 լ
- շաքարավազ - 3 կգ
- սոդա - 1 թ/գ
- աղ կիտրոնի - 1 պտղունց
Պատրաստման եղանակ
Բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք կաթսայի մեջ և մարմանդ կրակին եռացնում: Ուշադիր ենք լինում, որ բաղադրիչները չայրվեն:
Ընթացքում կնկատենք, որ զանգվածն իր գույնը փոխում է և ձեռք բերում շագանակագույն գունավորում: Խտացրած կաթը եփում ենք 1,5 ժամից ոչ քիչ՝ պարբերաբար խառնելով:
Եփած խտացրած կաթ՝ մեր ձեռքերով… Էլ ի՞նչը կարող է առավել համեղ լինել։