11:15 , 31 դեկտեմբեր, 2017
Պատրաստման եղանակ
- Կարտոֆիլը կեղևազրկում ենք, լվանում ենք, եփում աղաջրի մեջ և կտրատում մանր խորանարդիկներով:
- Այնուհետև խորանարդիկներով կտրատում ենք նաև լոլիկը:
- Պանիրը նույնպես կտրատում ենք: Կտրատված բանջարեղենները և պանիրը խառնում ենք, ավելացնում մայոնեզ և մանանեխ:
- Պատրաստում ենք տարտալետկաները: Իրար ենք խառնում նախապես փափկեցված կարագը, ձուն, պաքսիմատը և թեփը, համեմում ենք աղով և պղպեղով և լավ խառնում ենք:
Խմորը տեղավորում ենք սիլիկոնե ձևամանի մեջ 0.5 սմ շերտով: Այնուհետև տարտալետկաները 2 րոպե թխում ենք միկրոալիքային վառարանում 800 Վտ հզորությամբ: Ապա հանում ենք և թողնում ենք սառչեն:
- Արդեն պատրաստի տարտալետկաների մեջ լցնում ենք աղցանը և ձևավորում կանաչ սոխով:
- Պատրաստ է:
Պանրով աղցան մատուցելու այս տարբերակն իրոք որ գեղեցիկ է և յուրահատուկ