Պարզվում է, որ վարսակի փաթիլները, որն ավելացնում ես ֆարշին, ոչ միայն հաղորդում են կոտլետներին ծավալ, այլ նաև այդ դարձնում է հյութալի։ Մեկ այլ հիանալի գաղափար՝ լցոնեք մի կտոր կոշտ պանիրը ֆարշի մեջ՝ ձևավորելով այն։
Այս հավի կոտլետները հիանալի կստացվեն, եթե այն պատրաստեք ջեռոցում։
Բաղադրիչներ՝
Պատրաստումը՝
Խառնեք կաթը կամ ջուրը ձվի հետ։ Այդ խառնուրդի վրա լցրեք փաթիլները և թողեք 20 րոպե։
Կտրեք սոխը, մանրացրեք սխտորը, խառնեք հավի ֆարշի հետ՝ բլենդերի մեջ հարելով։
Խառնեք վարսակի փաթիլները պապրիկայի, պղպեղի և աղի հետ՝ ավելացնելով դրանք ֆարշի մեջ։
Տապակեք կոտլետները բուսական յուղի մեջ, երկու կողմից, ուժեղ կրակի վրա, այնուհետև նվազեցրեք կրակը և ավարտեք պատրաստելը։
Դուք կարող եք պատրաստել պաքսիմատը հունական մանրացրած ընկույզից կամ մանրացրած գետնանուշից՝ ստանալով խրթխրթան զանգված և համ, որը կգնահատի անգամ ամենաքմահաճ գուրմանը։
Այս կոտլետները խորհուրդ է տրվում մատուցել թթվասերի կամ քաղցր-թթու սոուսով։