09:12 , 19 սեպտեմբեր, 2017
Բաղադրիչներ
- գետնանուշ - 500գր
- ձիթայուղ - 1թ/գդ
- աղ - 1 պտղունց
- շաքարավազ - 1 պտղունց
Պատրաստման եղանակ
- Լցնում ենք գետնանուշը տապակի վրա և տեղափոխում ջեռոց 15-20 րոպեով 180 աստիճանում:
- Պատրաստի գետնանուշը կեղևազրկում ենք և մանրացնում բլենդերի միջոցով:
- Ապա ավելացնում ենք ձիթայուղը, 1 պտղունց աղը և 1 պտղունց շաքարավազը ու կրկին հարում, մինչև ստացվի միատարր պաստայի զանգված:
- Պատրաստի գետնանուշով պաստան թողնում ենք՝ հանգստանա 15 րոպե և անցնում համտեսելուն:
Այս հրաշալի գետնանուշով պաստան կարելի է օգտագործել տարբեր թխվածքների կրեմների մեջ, ինչպես նաև քսել հացին և ուտել որպես բուտերբրոդ, իսկ քաղցրասերներին խորհուրդ ենք տալիս ավելացնել գետնանուշով պաստայի մեջ 1թ/գդ մեղր ավելի հետաքրքիր համ ստանալու համար: